Your Cart

Transportul este mereu gratuit.

Despre noi

Viziunea aspecte.ro

Aspecte.ro este un magazin online care nu doar comercializează și livrează parchet, uși, covoare și corpuri de iluminat, ci merge dincolo de aceste lucruri – spre oameni. Spre casa lor. Spre starea lor de bine și de confort. Pentru că ceea ce oferim noi, la aspecte.ro, reprezintă ”instrumentele” prin care clienții noștri pot obține această stare.

De aceea, gama de produse pe care o comercializăm este gândită pentru ”o casă în stilul tău”: Nu e doar parchet, e confort și utilitate. Nu sunt doar uși, ci siguranță și intimitate. Nu sunt doar covoare, ci design și personalitate pentru interior. Nu sunt doar corpuri de iluminat, ci atmosferă și vibe.

Misiunea aspecte.ro

Misiunea noastră este să fim o soluție, o alternativă, un ”partener” pentru cei care doresc să își amenajeze sau renoveze casa și spațiile.

Iar prin acest ”parteneriat” dumneavoastră să obțineți produse de calitate și potrivite nevoilor pe care le aveți, servicii complete (de la consultanță inițială, până la transport și livrare) și sentimentul că ați obținut exact ce vă doreați.

Principiile aspecte.ro
 • Produse de calitate, de la furnizori/producători de încredere.
 • Sistem ușor de comandă-livrare.
 • Consultanță personalizată.
 • Crearea unei legături între noi și client – pentru a ne asigura că totul este exeact ceea ce și cum trebuie.
 • Dezvoltarea și diversificarea constantă a gamei de produse.
 • Transportul gratuit, rapid și oriunde în România.

  Sistemul de mostre pentru parchet

  Gândit special pentru a-ți face decizia mai ușoară și pentru a te ajuta să alegi în cunoștință de cauză ceea ce te reprezintă, ți se potrivește sau ai nevoie, Sistemul de Mostre Aspecte.ro este o modalitate practică de testa fizic ceea ce oferim noi on-line.

  Concret, la cerere, îți livrăm un număr de mostre (bucăți de parchet) din variantele între care oscilezi. Tu le alegi, noi ți le trimitem și achiți doar costurile de livrare. Apoi le analizezi și, dacă te decizi asupra unui tip de parchet și plasezi o comandă, cheltuielile cu livrarea mostrelor îți vor fi scăzute din factură. Astfel, știi sigur ce alegi și ce primești!

  Vizitează magazinul nostru online pentru a descoperi reducerile actuale la parchet, accesorii pentru parchet, uși, covoare și corpuri de iluminat.

  De asemenea, aspecte.ro oferă discount-uri pentru comenzi mari, comenzi speciale și pentru clienții fideli. Ia legătura cu noi și îți facem ofertă personalizată, în condiții avantajoase!